Checklist voor thuiswerkers

13 Tips om het risico op hacks, malware en gestolen data te verkleinen. Download nu om jouw werkplek thuis veilig in te richten. 

Thuiswerken brengt nieuwe risico’s op het gebied van cyber en data security met zich mee. Dat komt bijvoorbeeld doordat het netwerk waarop mensen inloggen minder goed beveiligd is. En door wisselend privé en zakelijk gebruik van apparaten. Maar we zien ook een snelle verschuiving in de aandacht van cybercriminelen. Waar die zich vroeger op gaten in de techniek richtte, gaat die nu uit naar het misleiden van mensen. Denk bijvoorbeeld aan phishing mails en spookfacturen. 

Tip voor ondernemers: verspreid de checklist onder je medewerkers!

Download de checklist om je thuiswerkplek op een veilige manier in te richten. Kom je er niet uit? Dan helpen onze experts je graag!

    Download checklist


    Lees ook