Download onze white paper zorg

In de medische sector volgen ontwikkelingen op het gebied van digitale en gepersonaliseerde zorg elkaar in rap tempo op. Digitale veiligheid en beveiligde communicatie wordt daarmee van het grootste belang; niet alleen de systemen moet blijven werken, maar ook de gegevens van patiĆ«nten en personeel mogen onder geen beding in verkeerde handen vallen. Download onze white paper zorg.

Tijd om de digitale veiligheid van jouw zorg organisatie verder te professionaliseren. Wij hebben de laatste inzichten, ontwikkelingen en tips op het gebied van cyber- en data security in de zorg voor je op papier gezet. Download onze white paper zorg. Gratis en vrijblijvend via het formulier.

    Gratis white paper

    De zorg staat in de top 3 most wanted van cyber criminelen.

    Lees wat je kunt doen om problemen te voorkomen.