JavaScript is not enabled in your browser.

Cyber Security Audit

Wat is een Cyber Security Audit? 

Informatiebeveiliging is een continu proces, vinden we bij Perfect Day. De externe Cyber Security Audit is een beveiligingsoplossing die je netwerk dagelijks scant op mogelijke kwetsbaarheden van je externe IP-adres en van je website. Dat betekent dat we op afstand kijken of er beveiligingsrisico's of lekken zijn bijvoorbeeld in je firewall of web servers. Iedere dag ontvangt Perfect Day meldingen van de scan die is gedaan binnen jouw netwerk. Jouw cyber expert beoordeelt vervolgens of er mogelijke kwetsbaarheden zijn waar iets mee gedaan moet worden en wij geven periodieke terugkoppeling dmv van een kwartaal rapport. 

Wanneer weet ik of mijn netwerk onveilig is?

De cyber expert houdt de dagelijkse meldingen in de gaten. Als daar een grote verandering in optreedt, bijvoorbeeld als er een onveilige of kritieke melding gemeld wordt, dan neemt de expert contact met jou of je ICT-verantwoordelijke op. Als extra veiligheid kun je er ook voor kiezen om een Probe of de Hacker Alert te installeren; die analyseren de zwakheden vanuit je interne netwerk naar misconfiguraties en risicovolle protocollen en software . De Probe scant je netwerk van binnenuit en de Hacker Alert geeft een signaal wanneer iemand probeert in te breken. 

De Cyber Security Audit is echt iedere dag nodig. 

Elke dag treden veranderingen op in je netwerk die in de gaten gehouden moeten worden; daarom is het een continu proces. Veranderingen kunnen impact hebben op de veiligheid van je data daarom is belangrijk dat het systeem constant wordt gescand.

 


 

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie