JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Nieuws

Belangrijke wijziging reseller fee voor adviseurs

27-07-2021

newsItem.foto.alt

Als jouw klanten gebruikmaken van de dienstverlening van Perfect Day heb je recht op een reseller fee van 15%. Dat geldt zowel voor de cyber & data security scan, als doorlopend op het pakket (tot opzegging van de klant). Wij hebben een afgelopen maand een procesupdate gedaan om het factureren van de fee makkelijker voor je te maken. Je leest hier wat de update inhoudt.

Automatisch factuuradvies reseller fee 

Wij vinden jouw mening erg belangrijk en vragen doorlopend feedback uit om te bepalen wat we kunnen verbeteren in onze processen en dienstverlening. Een van de verbeterpunten was de uitbetaling van de reseller fee. Het is ondoenlijk voor jou om zelf te moeten bijhouden waar je recht op hebt. Daarom sturen wij nu automatisch een bericht met een factuuradvies voor de reseller fee na oplevering van het adviesrapport. Je krijgt dan een overzicht met het bedrag dat je kunt factureren en wij zorgen voor een spoedige uitbetaling.

De bedragen

Als je een klant bij ons aandraagt heb je recht op een fee van 15%. Dat geldt eenmalig voor het bedrag van de cyber scan en doorlopend voor de pakketten

Andere wijzigingen op basis van uw feedback

Op basis van jouw feedback maakten we eerder dit jaar al werk van de terugkoppeling over het proces, de voortgang en resultaten richting adviseur. Daar zijn inmiddels vaste momenten voor ingericht. Zo krijg je bericht als de afspraak met je klant is ingepland en als het rapport is opgeleverd. We vragen ook standaard uit of we de uitkomsten van de scan met je mogen delen. Is jouw klant daarmee akkoord? Dan ontvang je een kopie van het adviesrapport. Als je klant niet akkoord is krijg je een samenvatting waarmee je voldoende inhoudelijke aanknopingspunten hebt om een vervolggesprek over een cyberverzekering te voeren.  Je kunt de Perfect Day dienstverlening aan iedere cyberverzekering koppelen die je maar wilt. Jouw klant krijgt op de Cyberverzekering van Nationale-Nederlanden wel 10% premiekorting als hij hem in combinatie met een Perfect Day pakket sluit.

Perfect Day adviseren aan uw klanten

Overweeg je Perfect Day in te schakelen voor je klanten? Dan ben je niet alleen. Ruim 200 adviseurs maken al gebruik van onze dienstverlening om hun klanten te helpen de cyberrisico's in kaart te brengen en op te lossen. Het blijkt een laagdrempelige ingang voor een succesvol gesprek over de cyberverzekering. Bijna 20% van onze klanten sluit uiteindelijk ook een verzekering via zijn adviseur.

Wil je meer weten over onze dienstverlening of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie