JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Nieuws

Belangrijke wijziging reseller fee voor adviseurs

27-07-2021

newsItem.foto.alt

Als uw klanten gebruikmaken van de dienstverlening van Perfect Day heeft u recht op een reseller fee van 15%. Dat geldt zowel voor de cyber & data security scan, als doorlopend op het pakket (tot opzegging van de klant). Wij hebben een afgelopen maand een proces update gedaan om het factureren van de fee makkelijker voor u te maken. U leest hier wat de update inhoudt.

Automatisch factuuradvies reseller fee

Wij vinden uw mening erg belangrijk en vragen doorlopend feedback uit om te bepalen wat we kunnen verbeteren in onze processen en dienstverlening. Een van de verbeterpunten was de uitbetaling van de reseller fee. Het is ondoenlijk voor u om zelf te moeten bijhouden waar u recht op heeft. Daarom sturen wij nu automatisch een bericht naar u met een factuuradvies voor de reseller fee na oplevering van het adviesrapport. U krijgt dan een overzicht met het bedrag dat u kunt factureren en wij zorgen voor een spoedige uitbetaling.

De bedragen

Als u een klant bij ons aandraagt heeft u recht op een fee van 15%. Dat geldt eenmalig voor het bedrag van de cyber scan en doorlopend voor de pakketten

Andere wijzigingen op basis van uw feedback

Op basis van uw feedback maakten we eerder dit jaar al werk van de terugkoppeling over het proces, de voortgang en resultaten richting adviseur. Daar zijn inmiddels vaste momenten voor ingericht. Zo krijgt u bericht als de afspraak met uw klant is ingepland en als het rapport is opgeleverd. We vragen ook standaard uit of we de uitkomsten van de scan met u mogen delen. Is uw klant daarmee akkoord? Dan ontvangt u een kopie van het adviesrapport. Als uw klant niet akkoord is krijgt u een samenvatting waarmee u voldoende inhoudelijke aanknopingspunten heeft om een vervolggesprek over een cyberverzekering te voeren.  U kunt de Perfect Day dienstverlening aan iedere cyberverzekering koppelen die u maar wilt. Uw klant krijgt op de Cyberverzekering van Nationale-Nederlanden wel 10% premiekorting als hij hem in combinatie met een Perfect Day pakket sluit.

Perfect Day adviseren aan uw klanten

Overweegt u Perfect Day in te schakelen voor uw klanten? Dan bent u niet alleen. Ruim 200 adviseurs maken al gebruik van onze dienstverlening om hun klanten te helpen de cyber risico's in kaart te brengen en op te lossen. Het blijkt een laagdrempelige ingang voor een succesvol gesprek over de cyberverzekering. Bijna 20% van onze klanten sluit uiteindelijk ook een verzekering via zijn adviseur.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie