Perfect Day Financieel

Cyber & data security voor financiële dienstverlening | vermogensbeheer| verzekeringsadviseurs | hypotheekadviseurs. Download ons waardevolle brancherapport via deze pagina.

Hoe veilig is jouw bedrijf?

De informatie die jij bezit is aantrekkelijk voor criminelen. Met name de combinatie van persoons- en financiële gegevens maken jouw bedrijf een interessant doelwit. De financiële sector staat niet voor niets in de top 3 most wanted branches van cybercriminelen. Het is tijd om de digitale veiligheid van jouw bedrijf te professionaliseren. Onze experts helpen je graag.

De 5 grootste risico's in jouw branche

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar sommige ongelukken kun je gewoon voorkomen! En dat is lang niet altijd zo moeilijk als het lijkt. Bekijk de risico’s en neem een paar minuten de tijd om je af te vragen hoe het bij jouw bedrijf geregeld is. Ga aan de slag met verbeterpunten of schakel hulp in.

 • 1. Operationele risico's

  Voor gevestigde partijen is het een uitdaging om nieuwe processen en technieken in de bestaande systemen te integreren en gaten in de beveiliging op tijd te signaleren. Ook de trend om processen niet meer van A tot Z in eigen hand te houden, maar delen ervan uit te besteden aan externe partijen zorgen voor risico’s op dat vlak.

 • 2. Mobiele apparaten

  Veel mensen slaan vertrouwelijke gegevens op of benaderen ze via mobiele apparaten. Zorg dat je de apparaten in kaart hebt, afspraken maakt over consequent updaten en de beveiliging. Juist ook in het geval van privé apparaten. Wees extra kritisch in deze tijd nu veel mensen thuis werken en privé en zakelijk gebruik met elkaar afwisselen.

 • 3. Privacy

  Als financiële instellingen het gebruik van algoritmen en de analyse en verwerking van (klant)data of de toepassingen daarvan uitbesteedt aan externe partijen, omzeilen ze voor dat deel van het proces de strenge wet- en regelgeving waaraan zij zich zelf moeten houden. Aantrekkelijk, maar ook gevaarlijk vanuit privacy-oogpunt en de beeldvorming daarop.

 • 4. Internationalisering

  De kans dat (klant)data bij een buitenlandse of internationale partij belandt is vrij groot. Denk bijvoorbeeld aan het CRM systeem dat je gebruikt. Of de oplossing voor mailing campagnes. Zorg dat je altijd weet waar de data staat en welke privacy wetgeving in dat land geldt. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid over de data moet je ook goed uitzoeken.

 • 5. Administratief beheer

  Er is flink geïnvesteerd in technologische toepassingen die er voor zorgen dat het gehele administratieve proces sneller, efficiënter en goedkoper verloopt. In de praktijk zijn er vaak veel verschillende partijen betrokken bij het proces. Hierdoor liggen risico’s in veiligheid en verwarring over verantwoordelijk- en aansprakelijkheid op de loer.

Zijn jouw systemen veilig?

Brancherapport

Benieuwd naar de laatste inzichten, ontwikkelingen en tips op het gebied van cyber en data security in jouw branche? Wij sturen je graag ons brancherapport op. Specifiek beschreven voor de financiële dienstverlening.

  Jouw gegevens


  Veilig in 3 stappen

  Perfect Day is dé partij voor cyber & data security in het mkb. Je kunt bij ons terecht voor advies en oplossingen. Daarvoor brengen we altijd eerst het grote plaatje van jouw bedrijf in kaart. Dat bestaat uit techniek, medewerkers, processen en wetgeving (avg). We maken dreigingen en kwetsbaarheden inzichtelijk. En helpen ze aan te pakken. Met een effectieve mix van persoonlijk advies en de juiste producten.
  Praktisch, persoonlijk en betaalbaar.


  STAP 1. DE CYBER SCAN
  We starten altijd met een Cyber Scan. Onze cyber expert komt naar je toe en brengt de kwetsbaarheden van jouw bedrijf in kaart. Het duurt max 2 uur, je hoeft niets voor te bereiden en we gaan niet in je systemen.

  STAP 2. ADVIES
  Na de scan krijg je een handig rapport met bevindingen en actiepunten. Eventueel aangevuld met info van je IT leverancier. Zo weet je wat er moet gebeuren en waarom.

  STAP 3. SECURITY PAKKET
  Nu is het moment om door te pakken! Onze security pakketten helpen je de basis op orde te krijgen en de meest voorkomende actiepunten op te lossen.

  Meer info?
  Download het informatiepakket met info en prijzen. Of bekijk online wat wij voor je kunnen betekenen.

  Download

  Contact

  Onze experts bellen je graag voor een gratis intake. Uiteraard kun je ook direct een afspraak maken.

  Bedrijfsnaam is verplicht
  Naam is verplicht
  Gebruik een geldig e-mailadres
  Telefoonnummer is verplicht
  Bericht is verplicht

  Wat klanten over ons zeggen