Op welk thema wil je direct hulp?

Partners

Om de beste service en producten tegen de meest gunstige voorwaarden te kunnen bieden, werken wij samen met de crème de la crème uit de markt. Onze experts houden de nieuwste ontwikkelingen continu in de gaten, zodat wij jou kunnen blijven bieden wat je nodig hebt: de meest makkelijke manier om je bedrijf digitaal veilig te houden.

DAS Privacy Protect

DAS is onze partner op het gebied van AVG. DAS Privacy Protect is speciaal ontwikkeld voor mkb bedrijven en sluit perfect aan op onze dienstverlening. Het helpt ondernemers om te voldoen aan privacywetgeving. Heb je interesse? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan of maak direct een afspraak voor een Cyber Scan.

TÜV Nederland 

TÜV Nederland zorgt middels certificering, keuring en inspectie voor het bevorderen van betrouwbaarheid in organisaties, tussen organisaties en voor de consument. Met als hoofddoel het aantoonbaar maken dat een organisatie aan de gestelde eisen voor betrouwbaarheid voldoet, zo ook op het gebied van cybersecurity. Om verzekeraars en verzekeringsadviseurs meer inzicht in de digitale risico’s van hun zakelijke klanten te bieden ontwikkelden wij samen met TÜV Nederland Cyber Smart Business.

Guardian360

Voor de monitoring van jouw netwerk, website en e-mail werken wij samen met Guardian360. Zij bieden de beste insights; wij vertalen het voor je naar de concrete actiepunten voor jouw IT-er of IT-leverancier. 

AwareTrain

Specifieke dienstverlening op het gebied van kennis en awareness bij medewerkers bieden wij aan in samenwerking met onze partner AwareTrain. Awaretrain is gespecialiseerd in het creëren van awareness en gedragsverandering bij medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Hun online trainings- en phishingplatform geeft organisaties alle tools om medewerkers alert te maken én te houden. De uitgebreide rapportagefunctie stelt je daarbij in staat om live de voortgang en (phishing)resultaten van medewerkers te monitoren.

Cyberveilig Nederland

Perfect Day is lid van Cyberveilig Nederland. Daar zijn we erg trots op. We zien dit als een fantastische kans om de belangen van mkb bedrijven te behartigen in het Nederlandse cyber security landschap. Het doel van Cyberveilig Nederland is om de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen onze groeiende cybersecuritysector te verhogen. 

Nationale-Nederlanden

Perfect Day is een onafhankelijk label van Nationale-Nederlanden. Wij verkopen géén verzekeringen, maar hebben wel een mooi gezamenlijk aanbod. Voor als je je risico helemaal wilt afdekken met een combinatie van preventie en verzekeren. 20% korting op de Perfect Day pakketten en 10% korting op de premie van de NN Cyberverzekering. Heb je interesse? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan of maak direct een afspraak voor een Cyber Scan.

    Gratis adviesgesprek

    Sparren met een cyber expert over de cyber risico's van jouw bedrijf? Plan een gratis 15 min adviesgesprek.    Direct hulp
    Op welk thema wil je direct hulp?