JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Blog

Vacature Inside Sales Representative

21-07-2021

newsItem.foto.alt

Ben jij een echte telefonische salestijger? Hou je van mensen, het achterhalen van hun drijfveren en is het voor jou een spel om daar slim op in te spelen om ze tot een verkoop te verleiden? Ben je flexibel, een vlotte prater en vind je het leuk om aan de start van een snelgroeiend bedrijf mee te bouwen? Dan willen wij jou heel graag leren kennen!

De organisatie

Perfect Day is een startup die is ontstaan in Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden. We zijn gevestigd in de Caballero Fabriek in Den Haag. We helpen ondernemers met hun cyber security met inzicht in de risico’s en oplossingen daarvoor. Ons team bestaat uit 7 personen.

De Functie

Wij zoeken iemand die ons kan helpen om potentiële klanten te enthousiasmeren om en langdurige samenwerking aan te gaan. Dus nieuwe klanten kan binnenhalen, maar ook cross-sellen op bestaande klanten. Dat doe je telefonisch op basis van  bestanden met leads, maar ook op basis van de input die je van jouw collega’s krijgt. Je bent continu bezig om een beter beeld van onze prospects te krijgen en contactpersonen te krijgen en registreert uiteraard alles in ons CRM systeem salesforce. Je staat echt aan de frontline van de markt en bent daarmee onze zesde zintuig. Je werkt nauw samen met onze growth hacker die online vertalingen maakt van jouw belangrijkste bevindingen en andersom. Jullie zorgen er samen voor dat zoveel mogelijk prospects klanten worden.

Jouw Profiel

Gezien de fase waarin ons bedrijf zich bevindt zijn flexibiliteit, accuraatheid en zelfstandigheid echt heel belangrijke eigenschappen die we zoeken. Je gaat zelfstandig en bevlogen te werk en je pakt dingen al op voordat we ze hebben kunnen vragen. Je bent representatief,  kunt snel schakelen, bent energiek en servicegericht.

Vereisten

  • 24 uur per week beschikbaar; 
  • Communicatief super sterk;
  • Je krijgt een kick van elke sale;
  • Ervaring in telefonische verkoop;
  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau; 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring met Salesforce is een pre;

Hebben wij jou interesse gewekt?

Dat is een mooie eerste stap! Voor meer informatie neem contact op met Reijer van Woudenbergh op telefoonnummer  06-41661641. Of stuur direct je CV en motivatie naar reijer@perfectday.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dit is in eerste instantie een opdracht voor 4 maanden, in te vullen door een ZZP-er of via een uitzendcontract bij Randstad. Bij succes is verlenging een optie.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie