JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Blog

Vacature Junior Cyber Expert

21-07-2021

newsItem.foto.alt

Fulltime

Ben jij een sociaal wonder met een IT / security achtergrond? Ben jij  flexibel, energiek, commercieel  en vind je het leuk om het hele land door te cruisen om met ondernemers te praten? Dan willen wij jou heel graag leren kennen!

De organisatie

Perfect Day is een startup die is ontstaan in Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden. We zijn gevestigd in de Caballero Fabriek in Den Haag. We helpen ondernemers met hun cyber security met inzicht in de risico’s en oplossingen daarvoor. Ons team bestaat uit 7 personen.

De functie

Wij zoeken een cyber expert die cyber scans af kan nemen bij onze klanten met als doel onze dienstverlening te verkopen. Onze klanten zijn mkb ondernemers met bedrijven van 0 tot ongeveer 100 fte. Van boer tot drukkerij en van accountant tot wasserette. Heel afwisselend dus. De cyber scan is een  een gesprek met de ondernemer waarbij je een beeld moet krijgen van hoe het over de gehele linie gesteld is met de digitale veiligheid van het bedrijf. Daarbij beoordeel je het  bedrijf op 5 pijlers: medewerkers, wetgeving (AVG), techniek (IT en OT), ketenveiligheid en  nood proces. Na de scan is het de bedoeling dat je eventuele aanvullende (technische) info uitvraagt bij de IT leverancier en al je bevindingen uit werkt in een rapport. De cyber scan is eigenlijk een nulmeting en een tool om ons abonnement te verkopen. In het abonnement zitten oplossingen om veiliger te worden en te blijven.

Doordat je bij een startend bedrijf terecht komt is de kans groot dat er wel eens wat verandert in je taken of werkprocessen. Dat gebeurt uiteraard in overleg, maar je moet er wel tegen kunnen. We waarderen het als je laat zien wat je kunt en ons zaken uit handen neemt die je zelf beter of sneller kunt.

Jouw profiel

Gezien de fase waarin ons bedrijf zich bevindt zijn flexibiliteit, accuraatheid en zelfstandigheid echt heel belangrijke eigenschappen die we zoeken. Je gaat zelfstandig en bevlogen te werk en je pakt dingen al op voordat we ze hebben kunnen vragen. Je bent representatief, energiek, commercieel en servicegericht.

Vereisten

  • Fulltime  beschikbaar; 
  • Commercieel: je krijgt niet alleen een kick van de inhoud, maar ook van het helpen van je klanten door onze dienstverlening te verkopen;
  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau; 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in security / ict;
  • In bezit van een rijbewijs en auto;
  • Kennis van de AVG is een pre;
  • Ervaring met Salesforce is een pre;

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Dat is een mooie eerste stap! Voor meer informatie neem contact op met Claire van Woudenbergh op telefoonnummer  06-46405881. Of stuur direct je CV en motivatie naar claire@perfectday.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. ZZP-ers zijn wel welkom om te reageren.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie