De Cyber Security Scan

Wat moet je je bij de Cyber Security Scan voorstellen? En wat voor soort vragen stelt de cyber expert? Deze compilatie video geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Compilatie van de Cyber Scan met Chantal Kouwenhoven,
eigenaresse van hotel Johannes Vermeer in Delft.

Volledig beeld

Onze experts benaderen verschillende thema’s in de Cyber Scan. Want met alleen techniek redt je het niet. De scan is gebaseerd op dit door ons ontwikkelde model. Hiermee krijgen we een volledig beeld van de kwetsbaarheden binnen jouw bedrijf en mogelijke dreigingen van buitenaf. Het gaat om het samenspel tussen technische maatregelen, mensen & processen, wetgeving (AVG) en tot slot: een noodplan. Door het geheel als uitgangspunt te nemen werk je duurzaam aan de veiligheid van jouw bedrijf.

Model voor Cyber Scan

De  expert verwerkt de uitkomsten van de scan in een overzichtelijk rapport. Hierin staat ook een advies met concrete actiepunten. Sommige actiepunten zijn voor jou of je IT-leverancier. En de basics regel je met een Security pakket van ons.

De check is alleen met jou. Je medewerkers kunnen gewoon doorwerken en we gaan niet rommelen in systemen.

    Download een voorbeeldrapport