JavaScript is not enabled in your browser.

Over ons

Het verhaal achter Perfect Day

Perfect Day is jouw betrouwbare partner in cyber security. Onze experts helpen dagelijks vele ondernemers om de basisveiligheid van hun bedrijf op orde te brengen. Daarbij koppelen zij gedrevenheid en flexibiliteit aan professionele oplossingen.

 • 2019

  Nationale-Nederlanden ziet cybercriminaliteit bij mkb-bedrijven toenemen

  Cybercriminaliteit wordt een steeds grotere dreiging voor mkb-bedrijven. Daar moeten we echt wat mee. Ondernemers Liesbeth Kempen en Claire van Woudenbergh krijgen in Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden, de opdracht om te onderzoeken hoe dat komt en of we er wat aan kunnen doen.

 • 2019

  Vanuit het Sparklab ontstaat Perfect Day: dé cyberspecialist voor mkb Nederland

  Wij spreken ondernemers. Heel veel ondernemers. En inderdaad: we zien we dat cybercriminelen steeds vaker hun pijlen op mkb-bedrijven richten. En dat ondernemers op hun beurt weinig doen om dat tegen te gaan. Dat is een gevaar, want het risico voor hun bedrijfscontinuïteit is groot. Hun beveiliging is vaak onder de maat. Ze vinden het een lastig, ongrijpbaar en vooral heel saai onderwerp. Dat begrijpen wij, als we de markt zo bekijken. In nauwe samenwerking met 4 belangrijke partners Centraal Volmacht Bedrijf (CVB), Klap, Verheul en Vrieling Adviesgroep ontwikkelen we een concept om ondernemers op een makkelijke, praktische en betaalbare manier te helpen om hun bedrijf te beschermen: Perfect Day.

 • 2020

  We verwelkomen onze 100e klant

  Alle begin is moeilijk. Hoewel we een duidelijk verhaal hebben, merken we nog weinig daadkracht bij ons gesprekspartners. Veel bedrijven hebben nog helemaal geen zin, laat staan tijd om geld uit te geven aan cyber security. Ergens halverwege 2020 verwelkomen we onze 100e klant en daarna gaat het hard! 

 • 2020

  Van duo naar volwaardig cybersecurity bedrijf

  Zo hard zelfs, dat we 3 cyber experts, een salesmanager en een officemanager moeten aannemen om onze klanten goed te kunnen blijven bedienen. Ineens zijn we een bedrijf in plaats van een duo met een leuk idee. 

 • 2021

  Samenwerking met TÜV Nederland

  We zien dat er hogere standaarden nodig zijn. En we constateren een behoefte aan een keurmerk bij ondernemers. Samen met inspectie- en certificeringsbedrijf TÜV Nederland introduceren we de Cyber Smart Business Scan. Het is een totaaloplossing om mkb bedrijven te helpen om grip te krijgen op hun cyberrisico's en een onafhankelijke check van een gerenommeerd certificeringsbedrijf te laten plaatsvinden op de genomen maatregelen. 

 • 2022

  De nr 1 partij voor cyber security in het mkb

  Perfect Day is dé partner voor cyber security van mkb-bedrijven in Nederland. Onze experts rijden het hele land door om ondernemers te helpen om de basisveiligheid op orde te krijgen. We blijven groeien, professionaliseren en nieuwe dingen bedenken, alsof elke dag de eerste dag is. Deze markt ontwikkelt zich zo snel dat we niet stil kunnen zitten. Dat willen we trouwens ook helemaal niet. Onze missie? Het digitaal beschermen van je bedrijf net zo makkelijk en logisch maken als de aanschaf van een internetaansluiting.

Ons team

Alle Perfect Day’ers op een rijtje

Het is niet zomaar dat wij medewerkers als een van de belangrijkste pijlers in ieder bedrijf noemen. Ons team van experts helpt Nederland iedere dag op gedreven wijze iets cyberveiliger te worden. Wie zijn wij?

Selma

Office manager

Christian

Cyber expert

Marc

Cyber expert

Thomas

Cyber expert

Edwin

Online marketing

Ron

Inside sales

Onze partners

De crème de la crème uit de markt

Perfect Day is ontsproten uit het Sparklab van Nationale-Nederlanden. In de relatief korte tijd sinds de oprichting zijn al verschillende invloedrijke bedrijven aan de lijst van partners van Perfect Day toegevoegd. Op deze manier kunnen wij waar blijven maken wat we beloven: op een betaalbare en gemakkelijke manier jouw cyber security op orde brengen. Bekijk onze samenwerkingen op de partnerpagina.

Perfect Day is een initiatief van Nationale-Nederlanden en trots lid van Cyberveilig Nederland.

Lees meer over onze partners

Wat onze klanten van onze dienstverlening vinden

Bekijk de reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.6 uit 5 bij Trustpilot, een onafhankelijk tevredenheidsplatform.

Daar zijn enorm trots op en wij werken er dan ook iedere dag keihard aan om die tevredenheid te blijven verbeteren.

Veni Verzekeringen

20-09-2020

Ik raad het iedereen aan om hier gebruik van te maken. Het is verhelderend. Het rapport is eenvoudig van taal, zeer duidelijk en praktisch. Geeft gelijk aan waar je direct aan kan gaan werken. Erg prettig. Daarnaast de belofte 'doen wat je zegt' goed nagekomen.

Tapavino

01-11-2021

Wat ik fijn vind aan Perfect Day is dat de dienstverlening duidelijk voor kleinere bedrijven is ontworpen. Je werkt gestructureerd ergens naartoe, in plaats van een beetje uit de losse pols aanpassingen doen. Ik vind het echt een professionaliseringsslag voor je bedrijf.

Red Panda Works

28-01-2022

Security stond jarenlang onderaan mijn prio lijst. Ik dacht steeds: het moet een keer. Maar uiteindelijk begin je er niet aan. De laagdrempeligheid van Perfect Day sprak me aan. Geen seconde spijt van gehad. Ik wil niet wachten tot het misgaat,  maar het gezeik vóór zijn. Daarom heb ik naar een scan laten uitvoeren door de Cyber Expert. Zijn aanbevelingen uit het cyber security advies zijn wij nu aan het uitvoeren.

Tandartsenpraktijk Statenkwartier

16-02-2022

Wij nemen de veiligheid van patiëntgegevens erg serieus. Fijn om op een pragmatische manier tips te krijgen hoe we daarmee om moeten gaan. De trainingen zijn een eye-opener voor het hele team. We zijn heel blij met het cyber security advies.

Zwarts Automobielbedrijf

21-09-2023

Ik ben heel blij dat we de Security Audit hebben laten uitvoeren en kan het iedereen aanraden. Als het gaat om Cyber Criminaliteit: het kan heel lang goed gaan, totdat het te laat is. Het laten uitvoeren van de audit heeft me niet veel moeite gekost. Ik ben me nu nog meer bewust van onze zwakke plekken.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie