JavaScript is not enabled in your browser.

Cyber security voor bouwbedrijven

De basisveiligheid op orde

Net als in veel andere branches maakt technologie dat het werk in de bouw sneller, efficiënter en makkelijker gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos en ontwikkelen zich in een hoog tempo. Deze technologische ontwikkelingen bieden kansen, maar dragen ook risico's. 

In de bouw worden toepassingen als BIM gebruikt, om het werk een stuk makkelijker te maken. Maar wat als een BIM wordt gehackt? Of wat als je te maken hebt met een datalek zoals een bekend bouwconcern in 2021?

Jouw Perfect Day

Persoonlijk - praktisch - betaalbaar

In 2020 waren meer dan 2/3 van alle ransomware slachtoffers mkb-bedrijven. Hoe zorg je dat het jou niet overkomt? Perfect Day helpt bedrijven om de basis op orde te krijgen. Dat doen wij met een geïntegreerde aanpak over 5 assen: mensen, processen, keten, techniek en wetgeving. Zodat jij technologie vóór jouw bedrijf kunt laten werken. Met een gerust gevoel dat de risico’s onder controle zijn. Zo kun jij je 100% focussen op ondernemen. 

Onze dienstverlening is speciaal voor het midden- en kleinbedrijf ontwikkeld en is perfect te combineren met iedere cyberverzekering.

Cyber security in de bouw

Feiten & Cijfers

Systemen plat

In 2020 heeft bij 39% van de bouwbedrijven (cruciale) software programma’s platgelegen
door een veiligheidsincident. Het was daardoor onmogelijk om er gebruik van te maken.

Vertrouwelijke informatie online

Bij 1 op de 20 bouwbedrijven werd vertrouwelijke informatie openbaar gemaakt door een hack. Bijvoorbeeld omdat bedrijven weigeren losgeld te betalen in ruil voor geheimhouding.

Updates

81% van de bouwbedrijven updatet regelmatig software en besturingssystemen. Hiermee voorkom je dat cybercriminelen via bekende gaten in verouderde software bij je binnenkomen.

De Perfect Day van Amanda Roelvink

Eigenaar van Bouwservice Roblo

Hoe is het om klant te zijn bij Perfect Day? Wat kun je verwachten en wat levert het je op? Niemand die je dat beter kan vertellen dan onze eigen klanten. 

Lees de klantcase

Cybercrime in de bouw: tips en trends voor ondernemers

Download onze whitepaper

In de whitepaper 'Cybercrime in de bouw: tips en trends voor ondernemers' lees je alles wat je wil weten over de risico's en de oplossingen van cybercriminaliteit. 

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie