JavaScript is not enabled in your browser.

A digital day in a Perfect way

Zo ziet onze samenwerking er in de praktijk uit

Medewerkers |Techniek | AVG | Keten | Noodproces

Risicoanalyse

We starten altijd met een Cyber Scan. Dat is een risicoanalyse waarvoor een Perfect Day cyber expert bij jou op bezoek komt. Samen met jou brengt hij de digitale veiligheid van jouw bedrijf in kaart. Waar zitten kwetsbaarheden en wat doe je al goed?

Techniek (IT en OT)

Aanvullende info

Soms hebben we aanvullende informatie nodig om een goede risicoanalyse te kunnen maken. Dat speelt vaak op het technische vlak. Met jouw toestemming vraagt de cyber expert dit uit bij jouw IT en/of OT leverancier. Deze informatie levert een compleet beeld op.

Alle assen

Nabespreking adviesrapport

Als de cyber expert klaar is met jouw adviesrapport bespreken jullie het telefonisch na. In dit gesprek kan hij alles nog eens rustig toelichten en kun jij uiteraard jouw vragen stellen.

Alle assen

Starten met de basis

Als je voor de totale Perfect Day aanpak gaat, starten we vanaf dit moment concrete acties om jouw bedrijf veiliger te maken. We hebben nu in kaart wat er moet gebeuren en waarom. Tijd om de handen uit de mouwen te steken. De cyber expert neemt contact met je op  voor gegevens die nodig zijn om oplossingen uit te rollen. Denk aan emailadressen voor de pishing tests. Of IP-adressen voor de vulnerability scans.

Noodproces

Documentatie noodproces

We starten direct met het opstellen van een noodproces. Zo weet iedereen in het bedrijf wat te doen in verschillende scenario's en wie hij moet waarschuwen. Daarmee beperk je altijd schade.

Techniek (IT)

Vulnerability rapport

De cyber expert start met de vulnerability scans en stuurt het eerste vulnerability rapport naar je toe. De vulnerability scan controleert jouw netwerk van buitenaf op zwakheden. Als er alarmerende zaken uitkomen belt hij jou of je IT-leverancier, afhankelijk van de afspraken die jullie gemaakt hebben.

Wetgeving

AVG Documentatie

Je ontvangt van ons alles wat je nodig hebt om AVG proof te werken. Plus de instructies uiteraard. In de kwartaalgesprekken met de cyber expert bespreken jullie dit onderdeel ook uitvoerig. Uiteraard alleen als uit de risicoanalyse is gebleken dat dat nodig is. Of als je er zelf behoefte aan hebt.

Alle assen

Kwartaalgesprek met cyber expert

Elk kwartaal heb je een afspraak met jouw eigen cyber expert. Tijdens het eerste gesprek bespreken we de documentatie en het eerste vulnerability rapport. Ook bespreken we hoe je aan de slag kan gaan met de eerste actiepunten uit het adviesrapport en zoeken uit hoe Perfect Day je hierbij kan helpen. 

Techniek (IT)

Vulnerability rapporten

De cyber expert stuurt jou elk kwartaal een vulnerability rapport naar jou toe. Als er dringende zaken zijn dan neemt hij uiteraard tussendoor contact met jou of je IT-leverancier op. Dat gebeurt alleen als er alarmerende situaties ontstaan. In de vulnerability scans monitoren wij jouw netwerk op risico's en kwetsbaarheden van buitenaf.

Medewerkers

Phishing tests

Jouw medewerkers ontvangen door het jaar heen een aantal gesimuleerde phishing e-mail om hun bewustzijn op phishing te testen. Als ze klikken leren we ze meteen waaraan ze malaifde mails kunnen herkennen. En hoe ze de volgende keer alerter kunnen zijn. In de kwartaalgesprekken met de cyber expert bespreken we de resultaten met jou. Zo krijg je een overzicht van het aantal clicks en de ontwikkeling.

Medewerkers

Trainingen

In overleg met jou en op basis van de risicoanalyse zetten wij een aantal trainingen voor jou en je medewerkers klaar. Jullie kunnen die op je eigen moment en op je eigen tempo volgen. 

Alle assen

Check-up gesprek

Elk jaar doen we een verkorte versie van de cyber scan - we bespreken hoe het nu met de cyber security van jouw bedrijf gaat, waar wij ook nieuwe ontwikkelingen meenemen die op het moment spelen. Hier komt het nieuw adviesrapport uit. Zo blijven we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen van binnenuit en buitenaf. En werken we naar een steeds hoger veiligheidsniveau.

Risicoanalyse
Aanvullende info
Nabespreking adviesrapport
Starten met de basis
Documentatie noodproces
Vulnerability rapport
AVG Documentatie
Kwartaalgesprek met cyber expert
Vulnerability rapporten
Phishing tests
Trainingen
Check-up gesprek
Perfect Day brochure

Ons aanbod rustig doorlezen?

Download hier onze brochure

Wij willen ervoor zorgen dat jij je lekker kunt focussen op je bedrijf. En daarom nemen wij je een hoop werk uit handen. Maar hoe ziet onze samenwerking er in de praktijk dan uit? De Perfect Way hieronder geeft een aardig beeld. Aarzel niet contact met ons op te nemen als je meer verduidelijking nodig hebt!

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie