JavaScript is not enabled in your browser.

Onze partners

We werken samen aan jouw Perfect Day

Nationale-Nederlanden

Preventie en verzekeren zijn dé perfecte combinatie om zo dicht mogelijk bij 100% veiligheid te komen. Wij doen zelf niets met verzekeringen, en vinden het belangrijk te benadrukken dat onze dienstverlening met iedere cyberverzekering te combineren is. Of zonder, kan ook. Maar Perfect Day is natuurlijk wél ontstaan in het innovatielab van Nationale-Nederlanden. Dus het aanbod van Nationale-Nederlanden in combinatie met Perfect Day is erg aantrekkelijk: 10% korting op de premie van je verzekering als je ook klant bij Perfect Day bent. Dat kan behoorlijk oplopen.

Guardian 360

Samen met onze partner Guardian 360 hebben we het mogelijk gemaakt om een high-end oplossing voor vulnerability scanning pasklaar te maken voor kleinere bedrijven. Qua gemak en prijs. Dat is uniek in de markt en daar zijn we best trots op. Voor maatwerk oplossingen rondom (netwerk) scans en hacker alerts werken we ook met Guardian samen.

Infosequre

Ons trainingsplatform bouwden we samen met dé specialist op het gebied van laagdrempelige en praktische cyber trainingen: Infosequre. Met een ruim aanbod van meer dan 30 korte trainingen in verschillende talen kunnen we precies bieden wat we zochten. Een oplossing die de kennis en het bewustzijn van medewerkers op een leuke manier vergroot, zonder het dagelijkse werk in de weg te zitten. Want dat laatste gaat in de praktijk altijd voor; dat begrijpen we.

DAS

Voor onze klanten met 0 tot ongeveer 5 medewerkers die het AVG proof worden geheel uit willen besteden.

Datto

Cyberveilig Nederland

Perfect Day is lid van Cyberveilig Nederland. Binnen Cyberveilig Nederland nemen wij deel aan de werkgroep Kwaliteit en Transparantie, die toewerkt naar een risicomodel voor de verzekeringsmarkt en een keurmerk voor mkb bedrijven.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie