JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Nieuws

Perfect Day is lid van Cyberveilig Nederland

19-03-2021

newsItem.foto.alt

Perfect Day is lid van Cyberveilig Nederland. Daar zijn we erg trots op. We zien dit als een fantastische kans om de belangen van mkb bedrijven te behartigen in het Nederlandse cyber security landschap. Wij zullen ons binnen Cyberveilig Nederland voegen in de werkgroep Kwaliteit en Transparantie, die o.a.werkt aan een risicomodel voor de verzekeringsmarkt en keurmerk voor mkb bedrijven.

Nederland veiliger maken

Cyberveilig Nederland is de belangenvereniging van de cyber security sector. Doel van Cyberveilig Nederland is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten. Daar sluit onze ambitie om alle mkb bedrijven in ons land digitaal veiliger te maken naadloos op aan.  

Grote ambities

Cyberveilig Nederland heeft 3 belangrijke doelen:

  1. Meer transparantie en kwaliteit in de markt  Dit doen we bijvoorbeeld door het ontwikkelen van keurmerken, maar ook door het complexe cybersecurity vakgebied inzichtelijker te maken.
  2. Bewijzen dat cyber security behalve een noodzakelijk kwaad ook een kans is. Als bedrijven in de basis veilige producten en diensten ontwikkelen, dit goed is voor Nederland.
  3. Belangenbehartiging van de cyber security sector richting stakeholders zoals de overheid, wetenschap en politiek.

Meer transparantie en kwaliteit in de markt

Wij gaan ons vanuit onze achtergrond en inzichten met name bezig houden met het eerste doel: meer transparantie en kwaliteit in de markt. Vanuit de werkgroep Kwaliteit en Transparantie werken we onder andere aan een risicomodel voor de verzekeringsmarkt en keurmerk voor mkb bedrijven.

Meer weten?

Op de website van Cyberveilig Nederland lees je meer over achtergronden en doelstellingen. Heb je vragen voor ons? Neem vooral contact met ons op!

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie