JavaScript is not enabled in your browser.

AVG ondersteuning

Wat is AVG?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de Nederlandse afgeleide van de Europese privacywetgeving General Data Protection Regulation (GDPR). Deze wetgeving verplicht bedrijven en andersoortige organisaties om op een verantwoorde en veilige manier met persoonsgegevens om te gaan. Deze verordening is sinds 2018 van kracht en geldt voor alle partijen die met persoonsgegevens werken. Van de tandarts tot marketingbureaus, iedere organisatie heeft ermee te maken. Eerdere straffen voor bedrijven die hun AVG niet goed hadden geregeld, bevestigen het belang. 
 

Hoe helpt Perfect Day met mijn AVG?

Werk je met klant- en/of personeelsdata, dan ben je verplicht je aan de AVG te houden. Dit betekent dat je heldere afspraken moet vastleggen over welke gegevens je gebruikt en voor welke doeleinden. Omdat dit vaak een lastige klus blijkt, biedt Perfect Day hulp. Want weet jij precies welke informatie je van klanten en medewerkers verzamelt? En op welke manier? Dat moet dus goed in beeld worden gebracht. Iedereen heeft namelijk het recht om jou te vragen welke gegevens jullie van die persoon verzamelen en voor welk doeleinde. Daarnaast heeft iemand recht op vergetelheid. Dat betekent dat jij iemand met één druk op de knop uit je database(s) moet kunnen verwijderen. En kan je dit ook? Samen met jou gaan we aan de slag met het in kaart brengen van alle wetmatigheden van de AVG en jouw situatie aanpassen aan de eisen. 
 

AVG op orde: met een gerust hart ondernemen

Bij het ondernemen zijn er altijd klusjes die je liever uitbesteedt. Je boekhouding of de ICT, soms de hele marketingcommunicatie. Als ondernemer wil je vooral bezig zijn met ondernemen. AVG is ook zo'n onderwerp waarvan je weet dat het moet, maar waar je eigenlijk geen tijd en voldoende kennis van hebt. Laat ons jou helpen met het borgen van de AVG voor jouw onderneming. Het is zo gebeurd en eenmaal klaar, valt een last van je schouders.  

 

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie