JavaScript is not enabled in your browser.

Security Awareness Trainingsplatform

Met de Cyber Security Training van Perfect Day leidt je jouw medewerkers op zich veilig op het internet begeven.

Vergroot kennis en bewustzijn met het trainingsplatform van Perfect Day

95% van alle cyberincidenten bij bedrijven is het gevolg van menselijk handelen. Juist in onze positieve neigingen zoals vertrouwen in de medemens en nieuwsgierigheid schuilen de grootste gevaren voor jouw cyberveiligheid. Die schakel je niet zomaar uit en dat dat is ook niet de bedoeling.

Nieuwsgierigheid en vertrouwen zijn kwaliteiten die je moet  koesteren. Net zoals je een veilig netwerk omarmt. Om deze  combinatie vlekkeloos samen te laten gaan, is het verstandig om de  risico’s te minimaliseren. Dat begint bij het trainen van je personeel  in kennis en veilig gedrag.

Wat kun je verwachten?

Droge materie en eindeloze protocollen? Integendeel. De stof prikkelt triggert om zelf na te denken over cyber basisveiligheid. Dat doen wij met interessante praktijkvoorbeelden en interactieve games. Wij ontwikkelden samen met Infosequre uitdagende e-learningprogramma’s, die onmisbaar zijn voor iedere onderneming. Ruim 30 trainingen die alle facetten van cybersecurity behandelen; 

  • Leren in je eigen tempo op de momenten die jij kiest; 
  • Uit te voeren in Engels en Nederlands (andere talen zijn ook mogelijk); 
  • Uitgebreid dashboard met de belangrijkste resultaten. 

Doorloop de modules in je eigen tempo

Het awareness platform bestaat uit ruim 30 trainingen en is zelf samen te stellen. Ieder pakket begint met een 0-meting om het kennisniveau binnen jouw bedrijf vast te stellen. Periodiek doe je een herhaalmeting om het effect van de trainingen inzichtelijk te maken.

Omdat je de trainingen doorgaans tijdens je werk wilt uitvoeren, snappen we dat het soms niet goed uitkomt. Je kunt de trainingen  daarom op elk moment starten, maar ook afbreken. De volgende keer dat je weer verder gaat, hoef je niet opnieuw te beginnen. Deze flexibiliteit waarderen de medewerkers van organisaties die je naar volle tevredenheid voorgingen.

Meer informatie?

Vraag onze cyber experts wat we voor jou kunnen betekenen.

Kom in contact

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie