JavaScript is not enabled in your browser.

Maatwerk

Omdat niet alles in een hokje past

Onze pakketten voldoen aan de behoeften van de meeste mkb bedrijven om de basisveiligheid op orde te krijgen. Maar niet voor iedereen. Heb jij bijvoorbeeld aanvullende behoeften op het gebied van medewerkerstrainingen? Wil je een pentest uit laten voeren of extra scanning op je netwerk? Dat kan allemaal.

Audits & Assessments

Audit op leveranciersvoorwaarden 

Het merendeel van het maatwerk dat wij leveren is gericht op het scannen van of voor leveranciers. Steeds meer bedrijven zorgen dat ze meer grip op hun keten krijgen door voorwaarden te stellen aan de digitale veiligheid en de manier waarop hun leveranciers met data omgaan. Ze formuleren voorwaarden of minimale richtlijnen waaraan partners moeten voldoen om zaken met hen te kunnen doen. Zo hebben wij klanten die leveren aan grote bedrijven zoals Nike of OHRA die door ons laten vaststellen of ze aan de richtlijnen voldoen. Andersom worden wij ook ingehuurd door grote bedrijven die hun leveranciers willen laten auditen. 

Cyber Smart Business Scan 

Digitale veiligheid is meer dan alleen techniek. Om jouw data, systemen maar ook je medewerkers, klanten en leveranciers te beschermen heb je een bredere aanpak nodig.  Met Cyber Smart Business brengt een Perfect Day expert de digitale veiligheid van jouw bedrijf in kaart. Krijg je hulp om de basisveiligheid op orde te brengen. TÜV Nederland voert een onafhankelijke inspectie uit op de uitvoering, volledigheid van onderbouwing en de resultaten. Daar krijg je ook een verklaring van. Een duidelijk signaal naar jouw stakeholders dat je serieus werk maakt van cyber en data security.


Awareness & training

Trainingsplatform

95% van alle cyberincidenten bij bedrijven is het gevolg van menselijk handelen. Juist in onze positieve neigingen zoals vertrouwen in de medemens en nieuwsgierigheid schuilen de grootste gevaren voor jouw cyberveiligheid. Die schakel je niet zomaar uit en dat dat is ook niet de bedoeling. Nieuwsgierigheid en vertrouwen zijn kwaliteiten die je moet koesteren. Net zoals je een veilig netwerk omarmt. Om deze combinatie vlekkeloos samen te laten gaan, is het verstandig om de risico’s te minimaliseren. Dat begint bij het trainen van je personeel in kennis en veilig gedrag. Ons trainingsplatform bevat ruim 30 trainingen waarmee jij de kennis van jouw medewerkers op een praktische en laagdrempelige manier verhoogt. Standaard in Nederlands en Engels te volgen, uitbreiding naar meerdere talen is mogelijk. 


Maatwerk trainingen

Specifieke trainingsvragen of trainingen op locatie? Wij denken graag met je mee.
 


Offensieve security

Pentest

Eens objectief vast laten stellen hoe moeilijk het voor een cybercrimineel is om bij jou binnen te komen? Dan kun je in aanvulling op de Cyber Scan een pentest laten uitvoeren. 
 

Interne netwerkscan

Intern scannen is soms nodig om het netwerk van binnenuit te controleren op zwakheden. Een probe levert heel veel informatie op, die met een reguliere scan niet direct aan de oppervlakte liggen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om aan de slag te gaan met de Hacker Alert. De Hacker Alert is een extra maatregel die meldingen maakt van hackpogingen. Dit is handig als je direct actie wil kunnen nemen bij een hackpoging. 
 

Consultancy

AVG compliancy

Het moet gebeuren, maar wie in de organisatie gaat het doen? Dat horen wij bijvoorbeeld vaak bij het AVG complient maken van onze klanten. Onze AVG specialist regelt dit graag voor u op uurbasis. 

Noodscenario's

Soms vergt een noodplan meer dan een A4-tje en moeten verschillende scenario's goed worden uitgedacht en uitgetekend. Wat kan er allemaal mis gaan? Wat zijn daar mogelijke consequenties van en wie moeten we daar bij betrekken? Aan de hand van een of meerdere workshops definiëren we de scenario's,  risico's en mogelijke impact. Aan de hand daarvan stellen we gedetailleerde noodplannen op. Wetgeving

Privacy portal

Hulp nodig bij het op orde krijgen van de AVG? Voor kleine bedrijven hebben wij de perfecte oplossing gevonden in de privacy portal van DAS. De laagdrempelige en praktiscge aanpak sluit perfect aan op onze dienstverlening.

DPO as a service

Het moet gebeuren, maar wie in de organisatie gaat het doen? Dat horen wij bijvoorbeeld vaak bij het AVG complient maken van onze klanten. Onze AVG specialist regelt dit graag voor u op uurbasis. Voor vragen en meer mogelijkheden neem contact met ons op.

 

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie