JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Nieuws

Perfect Day genomineerd voor NVGA AM Innovatieprijs

16-01-2019

newsItem.foto.alt
Perfect Day is genomineerd voor de NVGA AM Innovatieprijs. De prijs wordt uitgereikt aan de partij met de meest waardevolle innovatie voor gevolmachtigde assurantiebedrijven. De prijs staat open voor iedereen die in of samen met de branche werkt. 

Enthousiast en goed onderbouwd

Afgelopen maandag presenteerden wij ons concept voor de jury in Amersfoort. De jury noemde onze inzending enthousiast, zorgvuldig en goed onderbouwd. Verder gaf ze aan dat wij met onze innovatie goed gehoor geven aan het doel van de NVGA AM Innovatieprijs. Namelijk: het volmachtkanaal door innovaties efficiënter en sterker te maken.

Uitreiking

De jury beraad zich na de presentaties van genomineerden op 12 februari. Naast Perfect Day zijn Building Blocks met Data Driven Underwriting, Solera met Visual Intelligence Solution, Infofolio  met Adresscan 360 en de all-in-one verzekering van Deck genomineerd. De winnende innovatie zal bekend worden gemaakt tijdens de Marktdag Volmachten van de NVGA en het Verbond van Verzekeraars op woensdagmiddag 10 april in het Louwman Museum in Den Haag.

Over de prijs

De NVGA AM Innovatieprijs is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) en Assurantie Magazine. Hij wordt dit jaar voor het 3e jaar op rij uitgereikt.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie