JavaScript is not enabled in your browser.

Phishing test & training

Wat is een phishing test?

Vertrouw jij erop dat jouw medewerkers malafide mails direct verwijderen? Met een phishing test van Perfect Day test je of medewerkers gemakkelijk de fout in gaan door op links te klikken waar zij niet op zouden moeten klikken. Phishing is een zeer veel voorkomende manier om op slinkse wijze belangrijke gegevens te ontfutselen. Een e-mail (vaak heel betrouwbaar opgemaakt) met daarin een link. Klik je op die link, dan ben je de pineut. Een cybercrimineel heeft plots toegang tot je systeem. Wij versturen niet van echt te onderscheiden mails naar alle medewerkers en registreren het aantal keer dat medewerkers op de link klikken. 
 

Wat houdt een training in?

Een goede beveiliging van je netwerk is belangrijk, het gedrag van medewerkers misschien wel cruciaal. Weet jij bijvoorbeeld wat jouw medewerkers zoal downloaden? Of van wie zij mail ontvangen? Het begint bij het besef dat zolang er geld mee verdiend kan worden, cybercrime blijft bestaan. En cybercriminelen zitten niet stil, zij ontwikkelen zich ook. Het lukt ze steeds beter om jou en je medewerkers om de tuin te leiden met inventieve trucs. Kennis over de manieren waarop cybercriminelen te werk gaan is dan ook absoluut nodig. Met onze Awareness trainingen spijkeren we deze kennis bij. 
 

Waarom is een phishing test en training zo belangrijk?

95% van de cyberincidenten bij bedrijven zijn (in-)direct het gevolg van menselijk handelen. Dit zegt natuurlijk niet alles, maar een foutje is makkelijk gemaakt. Met een phishing test en awareness trainingen drukken we jou en je medewerkers op een speelse manier met de neus op de feiten. Uiteindelijk is het doel om jouw medewerkers bewust te maken van de gevaren van cybercriminaliteit. Dat gaat ons zeker lukken.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie