JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Blog

Tech innovatie in de zorg

26-02-2021

newsItem.foto.alt

In de zorg volgen de ontwikkelingen op het gebied van digitale en gepersonaliseerde zorg elkaar in rap tempo op. Digitale veiligheid en beveiligde communicatie wordt daarmee letterlijk van levensbelang. Niet alleen de systemen moet blijven werken; ook de gegevens van patiënten en personeel mogen onder geen beding in verkeerde handen vallen.

eHealth, 5G, IoT

We signaleren een toenemend gebruik van eHealth, gezondheidsapps en big data. En ook: landelijke platformen voor het veilig uitwisselen van zorggegevens tussen zorginstellingen en de opkomst van patiëntenportalen voor veilige communicatie met de zorgaanbieder. 5G en IoT (Internet of Things) technologieën gaan het model waarmee de zorg nu wordt toegediend volledig veranderen. Denk bijvoorbeeld aan diensten zoals videoconsulten, remote care en assisted diagnosis and surgery.

Veilig en stabiel

De zorg voor haar kernprocessen steeds afhankelijker van techniek. Het is daarom van belang dat systemen stabiel en veilig zijn; dat ze niet zomaar kunnen worden platgelegd. Daarnaast heeft bescherming van patiënt- en medewerkersgegevens prioriteit. Onze experts maken in 2 uur inzichtelijk welke risico's jij loopt.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie