JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Blog

Webinar 10 Quick Wins om veiliger te werken

01-10-2019

newsItem.foto.alt

#UPDATE: Inschrijven is niet meer mogelijk. Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Je kunt de replay nu bekijken.

Schrijf je nu in voor de 20 min sessie!

Hoe kun je op een snelle, makkelijke en goedkope (of zelfs gratis!) manier je bedrijf beter beveiligen tegen hacks of verlies van data? Dat is waar dit webinar om draait. Onze cyber expert Chris Montijn geeft je tips en tricks waarmee je vandaag nog aan de slag kunt. En nee, deze gaan zeker niet alleen over techniek. Kijk mee en laat je verrassen. Je kunt je vragen live stellen.

Datum en tijd
Het webinar vindt plaats op woensdagochtend 13 november om 9.30 uur. Het is alleen live te volgen en duurt maar 20 minuten. 

Voor wie is het bedoeld?
Dit webinar is geschikt voor eigenaren of security verantwoordelijken van bedrijven met 0 (zzp) tot ongeveer 50 medewerkers. Het gaat op een laagdrempelige en praktische manier in op digitale beveiliging.

Aanmelden
Schrijf je hierboven in of ga direct naar ons webinar platform. Alleen je voornaam en e-mail zijn verplicht. Ze zijn noodzakelijk om in te loggen. De rest vinden we interessant, maar hoef je niet persé in te vullen. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het webinar via computer of mobiele devices volgen.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie