JavaScript is not enabled in your browser.

Website Deep Scan

Wil je weten of je website of webshop veilig is en geen kwetsbaarheden bevat, doe dan een website deep scan. De scanner scant de gehele webapplicatie en brengt de kwetsbaarheden in kaart.

Scannen op kwetsbaarheden

Wij voeren een geautomatiseerde Web Application Scan (WAS) uit. Onze scanner crawlt door de gehele webapplicatie om deze in kaart te brengen en te analyseren. Zo’n 1500 bekende kwetsbaarheden (waaronder de OWASP Top 10) worden vervolgens gecontroleerd door een hele reeks aan gesimuleerde aanvallen uit te voeren. De scanner rapporteert eventueel gevonden kwetsbaarheden als potentieel gevaar. Alleen de software van de webapplicatie en de opgegeven URL, met eventueel bijbehorende subdomeinen, worden getest. 

Deze eenmalige scan is inclusief:

  • Check op gevaarlijke kwetsbaarheden, waaronder uit de OWASP Top 10 lijst
  • Check op SSL
  • Beveiligd rapport in PDF-formaat
  • Support bij vragen over high risk kwetsbaarheden

Rapport & Ondersteuning

Van de scan ontvang je een beveiligd rapport in PDF-formaat. Hier staan de kwetsbaarheden met hoge en lage risico's beschreven. Bij de kwetsbaarheden met een hoog risico krijg je ondersteuning, hoe deze aan te pakken.

Prijs

De scan kost €199,-. Heb je na de eerste scan de high risks opgelost en wil je weten of dat goed gebeurd is, dan kun je tegen een gereduceerd tarief van €150,- een herscan doen.

Meer informatie?

Vraag onze cyber experts wat we voor jou kunnen betekenen.

Kom in contact

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie