Een veilig bedrijf in 3 stappen

Perfect Day is dé partij voor cyber & data security in het mkb. Je kunt bij ons terecht voor advies en oplossingen. Daarvoor brengen we altijd eerst het grote plaatje van jouw bedrijf in kaart. Dat bestaat uit techniek, medewerkers, processen en wetgeving (avg). Met extra aandacht voor thuiswerkplekken in deze tijd. We maken dreigingen en kwetsbaarheden inzichtelijk. En helpen ze aan te pakken. Vaak doen we dat in samenwerking met je eigen IT-leverancier.
Praktisch, persoonlijk en betaalbaar.


De Cyber Scan

We starten altijd met een Cyber Scan om de kwetsbaarheden en risico’s van jouw bedrijf in kaart te brengen. Daarvoor komt een van onze Cyber Experts bij je langs. In een gesprek van maximaal 2 uur maakt hij een inventarisatie. Weet je niet alles? Dat is helemaal geen probleem. Aanvullende info vragen we later op bij je IT-leverancier (uiteraard alleen met jouw toestemming).

Cyber en data security gaat wat ons betreft verder dan technische maatregelen. Het heeft óók betrekking op de data die je verzamelt, verwerkt en opslaat, gedrag van medewerkers en veilige processen. Juist in een tijd waarin er door veel mensen wordt thuisgewerkt, bedrijven gebruikmaken van verschillende leveranciers en systemen en apparaten is het vooral belangrijk om overzicht te creëren en de regie in handen te houden.

Of bekijk de compilatie video >>

Advies

Als de cyber expert bij je is langs geweest, maakt hij een kort en overzichtelijk rapport met zijn bevindingen. Daarin staat hoe je nu scoort, waar je aan moet werken en waarom dit belangrijk is. Hij neemt ook een lijst met actiepunten op. 


Security Pakket

Nu je inzicht hebt in de verbeterpunten wil je daar natuurlijk ook mee aan de slag. Voor de techniek werken we bij voorkeur samen met jouw eigen IT-leverancier. Die heeft weinig uitleg nodig en kan zo uit de voeten met het rapport.  De rest regelen wij graag voor je. Onze Security pakketten bevatten een mix van persoonlijke hulp en de juiste producten. We kunnen ze precies inrichten op jouw behoeften.


Wat klanten over ons zeggen

    Gratis intake

    Plan nu geheel vrijblijvend een gratis intake met een van onze cyber experts.