Op welk thema wil je direct hulp?

Veilig in 3 stappen

Cyber en data security volgens onze experts

Om maar te beginnen bij het begin: wat is cyber en data security? Wij benaderen dit als het geheel van alle aspecten die invloed kunnen hebben op de digitale veiligheid van jouw bedrijf, jouw systemen, data en productieproces.  Die laatste natuurlijk alleen als je het hebt. Daarom baseren wij onze dienstverlening op 5 pijlers:

1. Medewerkers
2. Techniek: IT & OT
3. Wetgeving: AVG/ GDPR
4. Noodprocessen
5. Ketenveiligheid

STAP 1: De Cyber Scan

Een cyber expert van Perfect Day komt bij je langs om de digitale veiligheid van jouw bedrijf in kaart te brengen. Dit duurt ongeveer 2 uur. 

Juist in een tijd waarin er door veel mensen wordt thuisgewerkt, bedrijven gebruikmaken van verschillende leveranciers en systemen en apparaten is het vooral belangrijk om overzicht te creëren en de regie in handen te houden.

STAP 2: Advies

Na de scan krijg je een handig uitgebreid rapport met bevindingen en actiepunten. Zo weet je exact hoe je er voor staat,  wat er moet gebeuren, wat het risico is als je het niet doet  en hoe of bij wie je het kunt oplossen. Voor technische zaken verwijzen wij je altijd door naar je eigen leveranciers. Wij vinden het belangrijk om daar goed mee samen te werken, want alleen samen krijgen we jouw digitale veiligheid naar een hoger niveau. 

STAP 3: Security Pakket

Het Security Pakket biedt de ondersteuning die je nodig hebt om je bedrijf te beschermen tegen cyber incidenten. Je hebt de mogelijkheid om alles zelf te regelen, maar kunt ook onderdelen uitbesteden. Voor de techniek werken we bij voorkeur samen met jouw eigen IT en/of OT-leverancier. Die heeft weinig uitleg nodig en kan zo uit de voeten met het rapport.  Het Security Pakket is voor iedereen bruikbaar, ook als je geen verstand van de AVG of cyber security hebt. Het Security Pakket helpt je met de AVG, monitort je netwerk en website, vergroot de kennis van je medewerkers.

    Gratis adviesgesprek

    Plan nu geheel vrijblijvend een gratis adviesgesprek met een van onze cyber experts.

    Vul hier je gegevens in


    Direct hulp
    Op welk thema wil je direct hulp?