Op welk thema wil je direct hulp?

Geen cyberzorgen voor jou.

Wij beschermen jouw bedrijf tegen cyber risico’s. Zodat jij veilig en zorgeloos kunt ondernemen.

Ethical hacker inhuren? Pentest boeken? Ho, stop. We doen een paar stappen terug. Cyber security is voor ons het geheel van alle aspecten die van invloed zijn op de digitale veiligheid van jouw bedrijf, systemen, data en productieprocessen.  Die laatste natuurlijk alleen als je het hebt. Daarom baseren wij onze dienstverlening op 5 pijlers:

1. Medewerkers
2. Techniek: IT & OT
3. Wetgeving: AVG/ GDPR
4. Noodprocessen
5. Ketenveiligheid

INZICHT

Alles start met inzicht. Een cyber expert van Perfect Day komt bij je langs om samen met jou een totaalplaatje van de risico’s van jouw bedrijf te maken. Dit duurt ongeveer 2 uur.  Juist in een tijd waarin er door veel mensen wordt thuisgewerkt, bedrijven gebruikmaken van verschillende leveranciers en systemen en apparaten is het belangrijk om overzicht te creëren en de regie in handen te houden.

Na de analyse krijg je een handig rapport met bevindingen en actiepunten. Zo weet je exact hoe je er voor staat,  wat er moet gebeuren, wat het risico is als je het niet doet  en hoe of bij wie je het kunt oplossen. Voor technische zaken verwijzen wij je altijd door naar je eigen leveranciers. Wij vinden het belangrijk om daar goed mee samen te werken, want alleen samen krijgen we jouw digitale veiligheid naar een hoger niveau. 

BESCHERMING

Het Security Pakket biedt de ondersteuning die je nodig hebt om je bedrijf te beschermen tegen cyber incidenten. Voor de techniek werken we bij voorkeur samen met jouw eigen IT en/of OT-leverancier. Die heeft weinig uitleg nodig en kan zo uit de voeten met het rapport. Wij monitoren je netwerk en website op potentiële bedreigingen, sturen phishing tests, bieden noodhulp, helpen met de AVG en vergroten de kennis van je medewerkers. Onze experts staan tot jouw beschikking en kunnen je met ieder security vraagstuk verder helpen. 

    Gratis adviesgesprek

    Sparren met een cyber expert over de cyber risico's van jouw bedrijf? Plan een gratis 15 min adviesgesprek.    Direct hulp
    Op welk thema wil je direct hulp?