JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Blog

Wij zoeken IT partners

30-09-2019

newsItem.foto.alt
Wil jij meer omzet uit je mkb klanten halen, extra service bieden en daarbij ook nog een aantrekkelijke salesfee ontvangen? Neem dan even de tijd om dit stuk te lezen. 

Cyber security in de volle breedte
Wij zijn Perfect Day. Wij helpen mkb bedrijven en zzp-ers op een snelle, persoonlijke en betaalbare manier met hun cyber & data security. Daarbij werken we graag samen met IT-leveranciers. Omdat wij op basislijnen naar techniek kijken, maar vooral naar mensen, processen en wetgeving (avg), kunnen we een ondernemer samen met zijn IT-leverancier écht verder helpen met de digitale veiligheid van zijn bedrijf.

What’s in it for me? Vraag je je nu vast af. Nou, dat zit dus zo:
  •  Je krijgt een salesfee voor elke klant die je bij ons aanlevert.
  • Neemt hij een pakket bij ons af? Dan krijg je naast de salesfee nog een recurring fee gedurende de gehele looptijd.
  • Je helpt je klant naar een digitaal veiliger bedrijf, waarin ook de maatregelen die jij voor hem hebt getroffen beter tot hun recht komen.
  • Bij wie komt de klant vragen om de actiepunten uit het rapport van onze cyber expert met de vraag op te lossen? Juist, bij jou. Extra business dus.
Over Perfect Day
Perfect Day is een initiatief Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden en kennispartner van ICT Waarborg. Contact Hebben we je interesse gewekt? Neem contact op met Reijer van Woudenbergh via reijer@perfectday.nl of 06-416 61 641.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie