JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Blog

Boek ons nu met mega korting via je adviseur

16-09-2019

newsItem.foto.alt
Nationale-Nederlanden introduceert de Cyberverzekering. Een goede, van Hiscox, met alles erop en eraan. Maar, zo vinden ze, alleen verzekeren won't do the magic. Het is belangrijk inzicht te hebben in je risico's en hier bewuste keuzes in te nemen. Daarom krijg je Perfect Day met flinke kortingen of zelfs gratis als je via je verzekeringsadviseur boekt.
 
Het aanbod
Boek je een cyber check via je NN verzekeringsadviseur? Dan krijg je tijdelijk 100 euro korting. Dat betekent dat je nog maar 195 euro ex btw betaalt. En sluit je daarna een Cyberverzekering af? Dan vergoedt Nationale-Nederlanden de kosten voor de intake volledig. Dat is toch lekker, als je toch al met de gedachte speelt je digitale risico's op die manier af te dekken. UPDATE: Dit aanbod was geldig tot 31/4/2020. Bekijk de actuele actie op de website van Nationale-Nederlanden

Wat houdt de Cyber Scan van Perfect Day in?
Onze Cyber Scan is speciaal voor zzp-ers en mkb bedrijven ontwikkeld. Wij komen bij je langs om met eigen ogen te zien hoe het werkt in jouw bedrijf. Helpen je veilig te worden én te blijven. Op technisch vlak, maar ook qua medewerkers/ processen en wetgeving, zoals de AVG. Na afloop krijg je een handig rapport met alle bevindingen. Daarin zit ook een lijst met actiepunten en mogelijke oplossingen, geordend op prioriteit. 

Wat is de Cyberverzekering?
De Cyberverzekering beschermt je tegen de gevolgen van hacking,
systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit. Een volledig pakket, inclusief 24/7 ondersteuning van professionals bij cyberincidenten. Meer over de Cyberverzekering lees je op de website van Nationale-Nederlanden.

Interessant? Plan dan samen met jouw verzekeringsadviseur een Cyber Scan in en ontdek hoe het met de online veiligheid van jouw bedrijf gesteld is.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie