JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Blog

Geef uw klanten een cyber expert cadeau

09-09-2019

newsItem.foto.alt
Nationale-Nederlanden introduceert de Cyberverzekering. Een goede, van Hiscox, met alles erop en eraan. Maar, zo vinden ze, alleen verzekeren won't do the magic. Het is belangrijk voor ondernemers om inzicht te hebben in hun risico's. En hier bewuste keuzes in te nemen. Als adviseur mag u uw klanten daarom Perfect Day aanbieden. Met een flinke korting of zelfs gratis.

Het aanbod
Als adviseur met een NN aanstelling kunt u uw klant een intake met onze cyber expert voor 195 euro ex btw. Daarmee geeft u een korting van 100 euro. En sluit uw klant na de intake van Perfect Day een Cyberverzekering af? Dan vergoedt Nationale-Nederlanden de kosten voor de intake volledig. U kunt de intake in dat geval cadeau geven.

Wat houdt de intake van Perfect Day in?
De intake - ofwel cyber diagnose check- is speciaal voor zzp-ers en mkb bedrijven ontwikkeld. Onze cyber expert gaat bij uw klant langs om met eigen ogen te zien hoe het werkt in zijn bedrijf. Wij helpen uw klant veilig te worden én te blijven. Op technisch vlak, maar ook qua medewerkers/ processen en wetgeving, zoals de AVG. Na de intake ontvangt de klant een handig rapport met alle bevindingen. Daarin zit ook een lijst met actiepunten en oplossingen, geordend op prioriteit. 

Wat is de Cyberverzekering?
De Cyberverzekering beschermt uw klant tegen de gevolgen van hacking,
systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit. Een volledig pakket, inclusief 24/7 ondersteuning van professionals bij cyberincidenten. Op de adviseurspagina van Nationale-Nederlanden leest u hier meer over.

Interessant? Neem contact met ons op of plan direct een afspraak voor uw klant in. U bent meer dan welkom om zelf ook aanwezig te zijn bij de intake. 

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie