Op welk thema wil je direct hulp?

Over ons

Geschiedenis
Het begon allemaal zo’n 3 jaar geleden. Het was het begin van de aanhoudende stroom berichtgeving dat mkb bedrijven the next best thing voor cyber criminelen zouden worden. Geïntrigeerd door dit probleem worstelden we ons door een slagveld van talloze cyber security bedrijven en nog veel meer oplossingen heen. Wat bleek? Niemand bood iets aan wat kleine bedrijven écht in de volle breedte kon helpen. 

5 Basisregels

Er zat niets anders op: we moesten zelf iets ontwikkelen. Dankzij gesprekken met héél veel ondernemers, hun it-leveranciers en security experts kwamen we tot het Perfect Day model zoals we dat nu aanbieden. Het is gebaseerd op de 5 basisregels die we leerden uit al die gesprekken:

1. Hou het simpel
Begrijpen mensen niet meer waar het over gaat? Dan haken ze af en ben je ze kwijt.

2. Krijg de ondernemer aan tafel
In kleine bedrijven is de ondernemer vaak de enige die van cyber security echt een topic kan maken.

3. Doe het snel en efficiënt
Er is geen tijd voor oeverloze processen. Zorg voor een vorm waarin zo min mogelijk tijd van de ondernemer en medewerkers wordt gevraagd.

4. Hou het laagdrempelig
Met relatief kleine aanpassingen kun je al veel veiliger worden. Begin met die quick wins, en pak daarna stapje voor stapje door.

5. Maak het betaalbaar
Kost het te veel geld? Dan zijn er een miljoen dingen die voor gaan. Veel ondernemers beseffen dat ze wel iets aan hun digitale veiligheid moeten verbeteren, maar moeten keuzes in budget maken.

Perfect Day is ontwikkeld in het Sparklab, innovatielab van Nationale-Nederlanden en trots lid van Cyberveilig Nederland.

    Brochure

    Ons aanbod rustig doorlezen? Download hier onze brochure.

    Vul hier je gegevens in

    Direct hulp
    Op welk thema wil je direct hulp?