JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Nieuws

Perfect Day en Yezzer lanceren Thuiswerkscan

17-03-2021

newsItem.foto.alt

Thuiswerken brengt risico’s met zich mee. Is de internetverbinding van een medewerker bijvoorbeeld wel goed beveiligd? Werkt hij op eigen apparaten? En zijn die goed geüpdatet? Perfect Day en Yezzer lanceren de Thuiswerkscan om werkgevers een gerust hart te geven en het hackers moeilijker te maken. Ook is vanaf vandaag de Cyber Scan van Perfect Day te boeken via ondernemersplatform Yezzer.

Veilig thuiswerken voor ZZP-ers en MKB

De Thuiswerkscan helpt ondernemers thuiswerkplekken veilig in te richten. Perfect Day en Yezzer lanceren de Thuiswerkscan om het risico op hacks, malware en gestolen data te verkleinen. Voor 195 euro per thuiswerkplek maakt één van de Perfect Day experts dreigingen en kwetsbaarheden inzichtelijk. En helpt ondernemers direct deze kwetsbaarheden aan te pakken via quick fixes. De Thuiswerkscan is nuttig voor zelfstandingen, ZZP-ers en het MKB waar gevoelige data van klanten wordt verwerkt.

Binnen 7 minuten risico's inzichtelijk

Naast de Thuiswerkscan gaat Yezzer ook de Cyber Scan van Perfect Day aanbieden. Voordat je een cyberverzekering afsluit is het vaak beter om eerst te bekijken wat je kunt om de digitale weerbaarheid te vergroten om zo de  de kans op cyber incidenten te doen afnemen. Dit is precies wat de Cyber Scan doet. Om een eerste idee te krijgen wat je als ondernemer kunt doen, hebben we een handige tool waarmee je binnen 7 minuten advies krijgt over de manier waarop je nu werkt. 

Over Yezzer

Je bent ondernemer geworden om je dromen te realiseren. Niet om randzaken te regelen zoals het afsluiten van verzekeringen. Daar zet je Yezzer voor in. Yezzer is het onafhankelijke verzekeringsplatform voor ZZP en MKB. Via Yezzer kun je online alle ondernemersverzekeringen vergelijken en afsluiten tegen de beste voorwaarden. Altijd onder begeleiding van een persoonlijke adviseur. Zodat jij als ondernemer zelfverzekerd kan ondernemen! Wil jij weten welke verzekeringen jij nodig hebt of weet je al wat je nodig hebt en wil je het beste voorstel voor jouw bedrijf of jou als ondernemer? Ga dan naar yezzer.nl.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie