JavaScript is not enabled in your browser.
Terug naar overzicht

Blog

Speciaal aanbod voor klanten van Flynth

27-09-2019

newsItem.foto.alt
Flynth adviseurs en accountants wil jou en je medewerkers maximaal ondersteunen. Door je tijdig van relevante cijfers te voorzien. En je te adviseren op basis van de laatste inzichten uit de markt en wet- en regelgeving. Digitale veiligheid en privacy (avg) spelen daar een steeds grotere rol in. Flynth laat je daarom graag kennis met ons maken. En geven jou 10% korting als extra duwtje in de rug.
 
Hoe veilig is jouw bedrijf? Wij helpen je zicht te krijgen op jouw risico op een hack of verlies van gegevens. Dat doen we door een van onze experts bij je langs te sturen voor een  90 min cyber check. Hij loopt samen met jou de digitale veiligheid van je bedrijf op de belangrijkste punten na. Daarbij kijkt hij naar techniek, maar zeker ook naar medewerkers/ processen en wetgeving (avg). Na afloop krijg je een handig rapport met alle bevindingen en actiepunten. Perfect Day is speciaal ontwikkeld voor zzp-ers en mkb bedrijven. Wat dat betekent? Geen moeilijk gedoe, lage kosten, alleen dingen die je echt nodig hebt.

Het aanbod
Flynth klanten krijgen 10% korting op een cyber check inclusief rapport met actiepunten. Dat wil zeggen dat je maar 265 euro betaalt. Wil je onze hulp bij het uitvoeren van jouw actiepunten? Ook daarop krijg je 10% korting. Interesse? Leuk! Je kunt direct een afspraak inplannen. En als je eerst nog vragen hebt dan beantwoorden we die ook graag!

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie