JavaScript is not enabled in your browser.
Eenvoudig, snel en betaalbaar je bedrijf beschermd tegen:

Speciaal voor het mkb: een betaalbare cyber security oplossing. In drie stappen brengen we de basis security op orde.

Ik wil nu cyberveilig worden

In drie stappen cyberveilig

Stap 1 de 0-meting: security audit & cyber rapport. We brengen alle onderdelen van de cybersecurity in kaart en leveren een rapport met de risico’s en verbeterpunten aan. 

Stap 2 de basis op orde: we pakken de verbeterpunten uit het rapport aan, scannen je netwerk en website van buitenaf, gaan aan de slag met medewerker awareness door middel van phishing tests én we brengen de AVG en noodproces op orde.

Stap 3 periodiek contact: Actieve samenwerking: we pakken de security aan en hierbij heb je periodiek contact met je cyberexpert.

Aan de slag.

We gaan jouw bedrijf nu cyberveilig maken.

Geen enkel bedrijf is te klein om gehackt te worden. Daarom bieden wij een cyber securitypakket voor kleine en middelgrote bedrijven die 5 pijlers omvat: technologie, werknemers, regelgeving, toeleveringsketen en noodproces. Perfect Day Cyber Security geeft rust en inzicht aan in de vorm van een cyber security audit en een prioriteitenlijst. Dit zodat jij je kunt richten op wat je het beste kunt: jouw bedrijf runnen.

Alle oplossingen

Cyber Security Audit

Cyber Security Audit: een 0-meting van de cybersecurity van je bedrijf.

Lees verder
usp.foto.alt

Persoonlijke cyber expert

Persoonlijke cyber expert

Lees verder
usp.foto.alt

AVG ondersteuning

AVG ondersteuning

Lees verder
usp.foto.alt

Phishing test & training

Phishing test & training

Lees verder
usp.foto.alt

Noodhulp bij incidenten

Noodhulp bij incidenten

Lees verder

Perfect Day hielp al ruim 700 mkb bedrijven

Wat zeggen onze klanten over onze dienstverlening?

Veni Verzekeringen

20-09-2020

Ik raad het iedereen aan om hier gebruik van te maken. Het is verhelderend. Het rapport is eenvoudig van taal, zeer duidelijk en praktisch. Geeft gelijk aan waar je direct aan kan gaan werken. Erg prettig. Daarnaast de belofte 'doen wat je zegt' goed nagekomen.

Tapavino

01-11-2021

Wat ik fijn vind aan Perfect Day is dat de dienstverlening duidelijk voor kleinere bedrijven is ontworpen. Je werkt gestructureerd ergens naartoe, in plaats van een beetje uit de losse pols aanpassingen doen. Ik vind het echt een professionaliseringsslag voor je bedrijf.

Tandartsenpraktijk Statenkwartier

16-02-2022

Wij nemen de veiligheid van patiëntgegevens erg serieus. Fijn om op een pragmatische manier tips te krijgen hoe we daarmee om moeten gaan. De trainingen zijn een eye-opener voor het hele team. We zijn heel blij met het cyber security advies.

Zwarts Automobielbedrijf

21-09-2023

Ik ben heel blij dat we de Security Audit hebben laten uitvoeren en kan het iedereen aanraden. Als het gaat om Cyber Criminaliteit: het kan heel lang goed gaan, totdat het te laat is. Het laten uitvoeren van de audit heeft me niet veel moeite gekost. Ik ben me nu nog meer bewust van onze zwakke plekken.

Red Panda Works

30-01-2024

Security stond jarenlang onderaan mijn prio lijst. Ik dacht steeds: het moet een keer. Maar uiteindelijk begin je er niet aan. De laagdrempeligheid van Perfect Day sprak me aan. Geen seconde spijt van gehad. Ik wil niet wachten tot het misgaat,  maar het gezeik vóór zijn. Daarom heb ik naar een scan laten uitvoeren door de Cyber Expert. Zijn aanbevelingen uit het cyber security advies zijn wij nu aan het uitvoeren.

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie